Komponentit

Materiaalin käsittelyn laitteissa, jokainen kohde on uniikki, eikä patenttiratkaisuja ole olemassa.
Tästä syystä kohteen tarpeet sanelevat myös ratkaisun. Tästä syystä meillä on riittävän laajat kanavat ja verkostot sekä kyky kehittää uusia ratkaisuja, jos vanhat eivät ole riittäviä.

Puhdistimet

Schulte Strathausin kaavarit on vaihdettu jo useammalla laitoksella kaikkiin kuljettimiin. Nämä erittäin tehokkaat, mutta silti hihnaa säästävät kaavarit, jotka ovat erittäin varmatoimisia myös suomen vaihtelevissa keleissä. Puhdistimet ovat nopeita ja yksinkertaisia vaihtaa huollon yhteydessä.

Laitatiivistykset

Tehokas ja säädettävä laitatiivistys, jonka eliniässä puhutaan kuukausista maksaa itsensä suorina huollon, mutta myös siivouskustannuksissa mitattuna itsensä takaisin usein viikoissa.

Hihnanohjaimet

Hihnaohjaus on taitolaji ja vaatii oikeat työkalut. TBK:n kanto- ja paluupuolen järeät ratkaisut ohjaavat hihnan kuin hihnan keskelle. Pienemmille hihnoille löytyy perinteiset kevyemmät ratkaisut, joilla kuljetinten häiriöitä vähennetään. 

Kuljetinrullat

Rullissa löytyy niin kevyet perinteiset ratkaisut, kuin erittäin raskaat rullat. Teräksiset, kumioidut, kiekolliset, pinnoitetut ja HDPE rullat. Käyttökohteeseen mitoitettuna saavutetaan halutut tulokset ja pidennetään vaihtovälejä. 

Kuljetinrummut

Rummut mitoitetaan käyttökohteen mukaan ja pinnoitetaan soveltuvalla pinnoitteella. Kumeissa ja keraameissa on todellakin eroja.

Kulutuspalat

Mangaaniteräksisillä ja kromipitoisella valuraudalla saadaan useissa kohteissa kuluminen hallintaan. Oikeiden palojen valinta ja kohteen oikea suunnittelu ovat ne tekijät, joilla saadaan muutoksia aikaan. Myllynvuorauksissa ratkaisut mietitään yhdessä asiakkaiden kanssa, huomioiden vuosien varrella kerätyt kokemukset. 

Pölynpoisto

Pölynpoisto lähtee liikkeelle pölyävän kohteen huuvien mitoituksesta. Seuraavaksi katsotaan pölyn määrä ja mihin se halutaan siirtää. Halutaanpa pöly takaisin materiaalivirtaan tai kerätä erilliseen säiliöön, löytyy ratkaisut Sysi Oy:n valikoimista. 

Seulat ja syöttimet

Seuloissa ja syöttimissä teemme yhteistyötä Tanskalaisen Skakon kanssa sekä eri seulaverkkojen valmistajien kanssa. Repertuaarissa löytyy 30m2 seulat ja kaivosten välpät kuten myös pienet tärysyöttimet. 
Verkkomateriaaleissa teräsverkot hoitaa ammattitaidolla Saranco Oy Tampereella suuresta varastostaan. Kumi- ja polyuretaaniverkoissa vaihtoehtoja on useita. Suunnittelemme tarvittaessa verkot kohteeseen ja mittaamme kohteeseen soveltuvat verkot.