Teräsrakenteet

Yhdistämällä suomalaisen pääsuunnittelun kiinalaiseen konepajasuunnitteluun ja massiiviseen tuotantokapasiteettiin, tarjoamme asiakkaalle laadukkaan ja kilpailukykyisen konseptin niin pieniin kuin suuriin teräsrakennehankkeisiin. Käyttämämme tuotantolaitokset on sertifioitu standardien EN1090-1 (EXC1-EXC3) ja EN1090-2 mukaisesti, eli olemme osa eurooppalaista tuoteperhettä. Aasialaisten kumppaniemme kautta olemme asiakkaillemme suorin tie kehittyville markkinoille.

Raskaat teräsrakenteet

Yhteistyömme kiinalaisen konepajan kanssa alkoi vuonna 2007 ja olemme toimittaneet yhdessä vaativia teräsrakenteita ympäri maailmaa. Tuotantolaitoksen kapasiteetti on noin 250.000 tonnia vuodessa. Viime vuosien aikana olemme onnistuneet menestyksekkäästi valjastamaan ja yhdistämään kapasiteetin “eurooppalaiseen” projektinhoitomalliin. Tästä hyvänä osoituksena ovat asiakkaidemme uudet tilaukset.
Konepaja- ja detaljisuunnittelussa käytämme maailmalla hyvin tunnettua Tekla-ohjelmistoa. Tämä mahdollistaa nopean suunnittelukommunikoinnin ympäri maailmaa.
Olipa kyseessä hitsatut tai valssatut kokoonpanot, vastaamme asiakkaan esittämiin vaatimuksiin ja toiveisiin. Mitä massiivisempi ja suurempi valmistettava osa on, sitä kilpailukykyisempiä olemme.
Teräsrakenteiden pintakäsittely suoritetaan modernisoidussa maalaamossa ja maaleina käytämme eurooppalaisia maaleja.
Grate Finand Oy:n toimittama ensimmäinen varastohalli Cristal Global –projektiin Saudi Arabiaan. Rakenneterästä 3.500 tonnia, seinä-ja kattopellit 35.000 m2.

Kevyt teräsrakenteet

Grate Finland Oy:n tarina alkoi teräsritilöillä ja -askelmilla. Alusta asti oli kuitenkin selvää, että liiketoimintamallimme laajennetaan kattamaan myös ritilöitä ja askelmia kantavat kevyet teräsrakenteet. Kantava ajatuksemme on, että emme kuljeta ilmaa ja kaikki mahdollinen asennustyö suoritetaan jo konepajalla.
Konepaja- ja detaljisuunnittelu tehdään tuotantolaitoksella, mikä varmistaa kitkattoman yhteistyön suunnittelun ja toteutuksen välillä. Asiakkaitamme ovat mm. säiliöiden valmistajat, konepajat ja öljyteollisuus.
23 metriä korkea porrastorni matkalla Porvoon öljynjalostamolle.