Yrityksemme

Sysi Oy on omistajavetoinen suomalainen yritys, joka toimii kaivoksilla, terästehtailla, satamissa ja suuremmilla voimalaitoksilla. Toimintamme lähtee liikkeelle yksittäisistä komponenttitoimituksista. Suurimmissa hankkeissa olemme projektoineet prosessilaitteistoja terästeollisuuteen.
Kansainvälisen kokemuksen ja koneenrakennuksen DI:n koulutuksen omaavat työntekijämme ovat projekteissa mukana alusta loppuun. Me olemme kartoittamassa tarpeet, teemme tarjouksen ja hoidamme projektin asennuksen valvontaa myöten. Tyypillisesti tulemme asennusten jälkeen paikalle pyytämättä katsomaan, että kaikki pelaa kuten haluamme.
Vakioratkaisuita pakistamme löytyy riittävästi, mutta haasteista olemme riippuvaisia. Helpot hommat voi hoitaa kuka vaan, mutta kun vaaditaan kunnon perehtymistä ja kovaa osaamista, soita meille.
Kaiken toiminnan lähtökohtana on tehostaa asiakkaan toimintaa. Puhdas panostus hankinnan kuluihin on usein oikotie käyttökustannusten kasvuun, joten suhtaudumme tähän keinoon varauksella vaikkakin näitäkin kohteita on ja hoidamme ne mielellämme. Koska jokainen materiaali käyttäytyy eri tavalla, olosuhteet vaihtelevat ja asiakkaiden prosessit ovat erilaisia, käymme ensin tarpeet läpi ja sen jälkeen katsomme mikä on se ratkaisu, joka on se järkevin. Järkevin meillä tarkoittaa turvallista, tehokasta ja sellaista, jonka takaisinmaksuaika on alle vuoden.
Markkinamme on suurimmaksi osaksi Suomi, mutta tiettyjä projekteja ja teknistä tukea hoidamme myös Australian ja Chilen kumppaneillemme. Valmistuksessa kumppanimme ovat usein eurooppalaisia, mutta tietyissä tuotteissa Kiina on tällä hetkellä se ainut oikea paikka tehdä tehokkaasti tuotteita.
Vaihtoehtoja löytyy aina ja haasteita otetaan vastaan 7 päivää viikossa. Ota siis yhteyttä ja pistetään koneet käyntiin.