Siilon purkaimet

Kokemus materiaalien virtausominaisuuksista ja siilon muotoilu tulee aina muistaa huomioida.

Siilojen purkainten suunnittelussa ja mitoituksessa on tärkeintä tuntea materiaalin käyttäytyminen. Tältä pohjalta voidaan virtauspaikat muotoilla oikein, ottaen huomioon prosessin vaatimukset.

Maschinenfabrik Hese:n suunnittelemat purkaimet ovat asiakaskohtaisia ja perustuvat vuosien kokemukseen erilaisista materiaaleista.

Rakenteeltaan järjestelmät voivat vaihdella paljonkin.
Tarvittaessa, purkain voidaan rakentaa siirrettäväksi sen syöttessä useampaa kuljetinta, se voidaan varustaa lamellikuljettimella tai perinteisemmin raapoilla.
Rullastot voidaan sijoittaa joko sisä- tai ulkopuolelle ja ketjujen alla käytetään luonnollisesti erittäin kulutusta kestävää terästä.

Tietyissä tapauksissa voidaan myös käyttää reunavallihihnoja tai ruuveja sekä vaihtaa teknologia tärypurkaimeen tai sulkuventtiililliseen suppiloon.
Kuten muissakin järjestelmissä, paras tapa aloittaa projekti on käydä paikanpäällä tai naamatusten tarpeet läpi ja kartoittaa todellinen tilanne mahdollisimman hyvin. Näin saadaan projekti alusta lähtien oikeille urille ja päästään ripeästi liikkeelle.