Kuntokartoitukset

Sysi Oy:llä on testattu tarkastusohjelma, jonka mukaan kuljetin käydään läpi. Kartoituksessa tarkastellaan niin kuljettimen tuvallisuutta kuin tämän hetkistä kuntoa, mutta mikä oleellisinta, annetaan ehdotukset käyttökustannusten alentamiseen. Pääsääntöisesti pienillä investoinneilla kasvatetaan huoltovälejä ja tehdään kuljettimesta käyttövarmempi.

Kartoituksessa raportoidaan kuljettimen yleinen kunto sekä sanallisesti että rakennekohtaisen pisteytyksen kautta. Näin kuljettimen tilaa voidaan seurata kartoituksesta toiseen.

Kartoituksesta tehtävän raportin avulla voidaan kunnossapidon toimenpiteet suunnitella ja seurata niiden toteutumista. Tarvittaessa olemme mukana pitämässä huolen, että sovitut toimenpiteet hoituvat. Kustannusarviot ja toimitusajat sekä seuraavien tarkastusten ajankohdat sisältyvät raportteihin.

Organisaatiot kun eivät aina toimi kuten johto haluaa…mutta Sysi voi hoitaa että asiat tulevat hoidettua. [button text=”katso tarjolla olevat komponentit ratkaisuhallintaan” link=”/components-and-solutions/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]