Kuljetinrullat

Perinteiset teräsrullat erilaisilla vaipanpaksuuksilla ja mitoituksella. Valikoimasta löytyvät myös erilaiset erikoisrullat hihnan paluupuolelle, iskukohtaan, itseputsaavat rullat jne.

Kuljetinrullissa perinteisistä teräsrullistakin löytyy suuri määrä erilaisia vaihtoehtoja niin tiivistyksen kuin manttelinkin vahvuuden osalta. Kohteissa, joissa käyttö on satunnaista ja rullien luokse päästään helposti, ei välttämättä kannata käyttää teknisesti parhaita rullia. Toisaalta kovimman kulutuksen kohteet, joissa luoksepäästävyys on heikko ja tarkastus haastavaa ovat paikkoja, joihin kannattaa mahdollisesti hankkia normaalia paksummalla putkella varustetut rullat.

Paluupuolella kumirenkaallisten rullien käyttö on yleistä ja johtuu pitkälti heikosta hihnan puhdistuksesta. Puhdas hihna ei kuluta rullia ja kumikiekollisten rullien sijaan voidaan käyttää tavallista sileäpintaista paluurullaa. Vaihtoehtona paluupuolelle voidaan harkita sekä itseputsaavia rullia kuin myös polyuretaanisia renkaita kumirenkaiden sijasta.
Rullien toimitusajat riippuvat paljolti toimittajasta. Usein järkevin vaihtoehto voikin olla keskustella kaupintavaraston sijoittamisesta suoraan asiakkaan varastoon. Tähänkin toimintamalliin Sysi Oy:ltä löytyy valmis ratkaisu.