HDPE Rullat

Pitkän ja turvallisen käytön takaavat HDPE-rullat ovat muodostuneet kunnossapitäjien suosikiksi kevyen painonsa ja pitkän ikänsä ansiosta.

Kuljetinrullat tarkoittavat omistajalleen säännöllistä valvontaa, jonka laiminlyönti voi johtaa kuljetinhihnan vaurioitumiseen.

EU-Rullat on kehitetty vastaamaan tähän haasteeseen pidentämällä rullan elinikää ja estämään hihnan vaurioituminen rullan eliniän loputtua. 30.000 käyttötunnin takuu ja rullien erittäin korkea laatu takaavat, että elinikä jatkuu pidemmälle kuin nykyisillä ratkaisuilla.

Kestävä Rullan rakenne suojaa laakereita niin lialta, kosteudelta kuin iskuiltakin.

Rullan paksu, yli 15-27mm HDPE mantteli on myös erittäin kulutusta kestävä ja tarkoittaa käytännössä, että jumittunutkaan rulla ei kulu puhki ja vaurioita hihnaa.

Hiljainen Rullien alhainen n. 60 dB melutaso auttaa ratkaisemaan meluntorjunnan ongelmia.

Lisäksi mahdollistaa kunnossapitäjien kuuloon perustuvan
havainnoinnin.

Työhyvinvointiin liittyviä seikkoja hiljaisuudesta ei niitäkään ole syytä unohtaa.

Kevyt Jopa 40% teräsrullaa kevyempi paino tarkoittaa kevyempää, helpompaa ja tarkempaa asennus ja vaihtotyötä.

Koneistojen kuormitus laskee ja energiaa säästyy, varsinkin jos edut huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa.

Pitkäikäinen – HDPE materiaali takaa pitkän iän kuluttavassakin ja korrodoivassa ympäristössä.

Laakerin ulkopuolinen nelinkertainen ja sisäpuolinen huulitiivistys, sekä rasvalla täytetty laakeripesä pitävät huolen laakerista taaten sille pitkän iän.

Talvirulla –  HDPE Rullien vierintävastus on teräsrullia selvästi alhaisempi. Erityisesti kylmissä oloissa ero kasvaa entisestään. Rullan pinnan laatu on erittäin hyvä ja vesi, jäät tai lumi ei siihen helposti tartu, siis rulla on varsinainen talvikelin rulla.

Edullinen – Ottaen huomioon rullan pitkän eliniän, nopean vaihdon ja energian säästön, on rulla erittäin edullinen.

Hihnaa säästävä HDPE materiaali luonnollisesti säästää myös suorissa työvoimakuluissa ja estää hihnavaurioiden kustannuksissa.