Iskupalkit- ja pöydät

Murskauspiireissä iskurullien elinikä ei ajoittain riitä ja komponenttien vaihto on aina hankalaa. Siksi pitkäaikaisemmille ratkaisuille on tilaus.

TBK Europen valmistamat iskupalkit ja pöydät on suunniteltu kasvattamaan vaihtoväliä ja näin lisäämään murskauspiirin tuottavuutta.

Oikealla materiaalin valinnalla palkit joustavat ja pehmentävät iskuja, toisaalta erittäin paksu kulutuspinta takaa entistä pidemmät vaihtovälit. Palkit soveltuvat suurimpaan osaan markkinoilla olevista iskupöydistä ja ovat vaihtokelpoisia muiden palkkien kanssa.

Iskupöydän rakenne mahdollistaa entistä helpomman palkkien vaihdon ja säädön, jotta laitatiivistys saadaan pölytiiviiksi.

SÄÄDETTÄVÄ PETI

Friflo iskupöytien runko suunnitellaan lähtökohtaisesti asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Pöydän reunojen ”siivet” kiinnitetään pultein runkoon ja niitä voidaan säätä lähes portaattomasti. Pöydän vankka teräsrakenne on tehty kestämään.

RAKENNE

Iskupalkkien pinnassa on 12mm kerros erikoiskestävää polyetyleeniä UHMWPE ja alla kumia. Kumissa on alumiiniprofiili, jotta kiinnitys pöytään onnistuu helposti. Materiaalit on kiinnitetty toisiinsa vulkanoimalla, jotta
kiinnipysyminen on varmaa. Palkit kiinnitetään pöytään M16 pultein, mutta adapterilla saadaan myös esimerkiksi M12 kiinnitys.

HIENOSÄÄTÖ

Asennuksen jälkeen pöydän reunat voidaan hienosäätää hihnalle, jotta palkkien ja pöydän toiminta olisi kuten suunniteltua. FRIFLO iskupöytä yhdessä SPILL-EX laitatiivisteiden kanssa saadaan aikaan tiivis ja pölytön iskukohta. Lue lisää