Kulutuspalat

Suojaa ja varmista

Kromipitoisesta valuraudasta tai mangaaniteräksestä valmistetut kulutuspalat takaavat pitkät vaihtovälit kohteeseen kuin kohteeseen. Suunnittelemme sopivat rakenteet optimoiden erilaisia paloja ja niiden väliin syntyviä mikro-autogeeni hyllyjä.

Kulutuspalojen materiaalina käytetään joko kromiseostettua valkoista valurautaa, jonka kovuus on on 63 HRC tai mangaaniseostettua valuterästä. Kiinnitys tapahtuu hitsaamalla, jota varten palan pohjana toimii rakenneteräs.

Vaihtoehtoisena materiaalina on mangaaniseostettu valuteräs, joka muokkauslujittuu 25 HRC:stä aina 54 HRC asti. Myös mangaaniteräksisissä paloissa löytyy rakenneteräksestä valmistettu pohja kiinnitystä varten.

Paloja löytyy suuri määrä erilaisia ja uusia kehitetään jatkuvasti. Kohteeseen sopivat elementit suunnitellaan Sysi Oy:n toimesta. Koko pintaa ei ole kustannustehokasta vuorata, vaan palojen väliin voidaan tarkoituksella suunnitella autogeeni hyllyjä, jotka pidentävät entisestään palojen kulutuskestoa.

Mangaplate

Magneetti hitsataan suppilon seinään ja 600mmx600mm kulutuslevyt lyödään kiinni. Vartti ja tuotanto voi jatkua taas. Isojen poikien magneetti ja ehkä markkinoiden nopein tapa kiinnittää kulutuslevyt.

Magneettikiinnitteinen iskuja vaimentava kiinnityselementti kulutuslevyille mahdollistaa metallisten kulutuslevyjen nopean vaihdon.

Kulutuslevyt hitsataan suppilon seinään ja kulutuslevyt kiinnitetään asettamalle ne magneettiin kiinni. Levyjen irrotus tapahtuu magneetissa olevan kierrereiän ja siihen ruuvattavan pultin avulla suppilon ulkopuolelta. Suppilon seinään porataan reikä, josta pultti voidaan kiertää kiinni levyä irrotettaessa ja joka avataan levyä kiinnitettäessä.

Kiinnityselementit vaimentavat iskuja ja siten myös melua.
Magneetin koko on 200x200x75mm ja paino 11 kg.
Kulutuslevyn maximikoko 600 mm x 600 mm.

Mangaskin

Magneettisesti kiinnittyvä kulutuslevy, jonka kulutusmateriaalina tyypistä riippuen joko kumi, Shore A 60, 70 tai 90 polyuretaani, keraami tai UHMWPE.

300x300mm palat kiinnittyvät suppilon seinään suoraan magneeteilla. Alimman rivin alle hitsataan L-rauta tai muu vaste, mikä estää palojen valumisen. 25mm tai 50mm vahvuiset palat kiinnitetään latomalla ja irrotetaan sorkkaraudalla.

Laattojen koko 300x300mm paitsi keraamisissa 100x150mm.
Paksuudet joko 25mm tai 50mm.

MAGNAPATCH

ACR magneettinen kumipaikka nopeaan korjaukseen
Suppiloiden, siilojen ja teräsputkien nopeaan paikkaukseen kehitetty magneettinen kumipaikka kiinnittyy rakenteeseen kumiin integroitujen voimakkaiden magneettien avulla. Paikan ja rakenteen väliin asennettava kumipaikka kiristetään ruuvilla vuotokohtaan.

Ominaisuudet
Joustava paikka mahdollistaa kiinnityksen myös käyriin pintoihin
Erittäin nopea kiinnitys ja irrotus ilman työkaluja
Paikkana voidaan käyttää mitä tahansa kohteeseen sopivaa kumilaatua
Paikka on uudelleen käytettävissä.