Komponentit

Pidennä huoltovälejä ja lisää kalustosi luotettavuutta komponenttiemme avulla.

Valikoimastamme löydät komponentit ja kulutusosat mm. hihnakuljettimille, seuloille ja syöttimille. Pääosa tuotteistamme on laajan yhteistyökumppaniverkostomme kehittämiä ja maailmalla testattuja. Näiden lisäksi oman tuotekehityksemme tuloksena on syntynyt valikoima kunnossapitoa helpottavia ja käyttöä tehostavia komponentteja. Niiden avulla saat entistä turvallisempia laitteita, nopeampia huoltoja ja korkeampaa käyntiastetta. 

Tuoteryhmät

Tarjoamme komponentteja seuraavilla alueilla.

Hihnanohjaimet

Hihnan vinoon veto aiheuttaa katkoksia tuotantoprosessiasi, myös vahingoittaa kuljetinhihnaa ja aiheuttaa muuta harmia. Erittäin tehokkailla CenTrax hihnanohjaimilla ja ohjausrullilla ratkaistaan muitakin ongelmia kuin hihnan vinoon vetoa!
Liasta ja muista helpoista hallittavista syistä pitää ensin päästä pois ja tämän jälkeen lisätään ohjaimia vain oikeisiin paikkoihin ja vain tarpeellinen määrä. Ohjaimia ja niiden varaosia löytyy suoraan varastostamme Vantaalta.

Hihnanpuhdistimet

Kuljetinhihnojesi tehokas puhdistus on erittäin tärkeää ja erinomaiseen puhdistustulokseen tarvitset lisäksi puhdistimelta pitkää kestoikää. STARCLEAN-hihnapuhdistimissa yhdistyy näiden lisäksi helppo ja nopea käyttö sekä kunnossapito. STARCLEAN® hihnanpuhdistimissa yhdistyy hihnanpuhdistuksen erikoisosaaminen ja testitulokset maailman kaivoksilta ja mitä erilaisimmista teollisuuden kohteista.

Syöttökohdan komponentit

Materiaalin syöttökohta on usein alue, josta aiheutuu suurin osa hihnakuljettimen ongelmia. Kulumista, ripettämistä, hihnan sivuunvetoa ja ennakoimattomia tuotannon katkoksia. Sysin kehittämä vankka iskupöytä antaa hihnalle hyvän tuen iskukohdassa ja pitkäikäinen säädettävä laitatiivistys vähentää ripettämistä merkittävästi. Erittäin hienolle materiaalille soveltuu parhaiten kaksiosainen Starseal-tiiviste ja karkeammalle materiaalille Spill-EX tai Sysin oman tuotekehityksen tuloksena syntynyt raskaan sarjan poluyretaani-elementeillä varustettu Hylje-sarjan tiivisteet.

Rullapukit, rullat ja rummut

Kuljetinrullat ovat yksi halvimmista kuljettimen komponenteista, mutta voivat saada melkoisesti tuhoa ja työtä aikaan, mikäli niiden valinta ei ole suoritettu oikein. Laskemme tarvittaessa kuljettimen teknisten tietojen avulla sopivat rullat ja valitsemme käyttökohteeseen järkevimmän vaihtoehdon. Perusteräsrullien lisäksi valikoimasta löytyy raskaan sarjan HDPE pintaiset teräsrullat, joissa on monihuulitiivistys ja hyvin paksu HDPE pinta. Käytännössä rulla, jonka kestoikä on hyvin pitkä ja jonka kulumisen huomaan paljon ennen kuin saavutetaan edes teräs vaippaa. Siis silkkaa käyttökustannusten säästöä ja turvallisuutta jo kevyemmän painonsa ansiosta.

Seulontavälineet

Teollisuuden tarpeisiin kulutusta kestävät ja erittäin laadukkaat seulontavälineet, lisävarusteet ja seulojen kulutussuojaus.
Eri seulontatilanteissa on syytä käyttää eri materiaaleja, kuten kumi, muovi ja metalli. Näistä kaikista löytyy eri laatuja ja kovuuksia. Edustamienne valmistajien vuosikymmenten kokemus seulonnasta ja käytetyistä materiaaleista mahdollistavat jokaiseen kohteeseen parhaan mahdollisen seulontatehon ja kestoiän.

Kunnossapidon helpottajat

Kuljetinten huollossa ja asennuksessa palaa aikaa usein turhien nippeleiden kanssa painimiseen. Verkkosuojien pultit eivät aukea, kaavareiden läpiviennit vuotavat, seulan tiivistysprofiilit ei pysy paikoillaan kumien ikääntyessä ja hätäseisvaijerin pitää verkkosuojasta kynsin ja hampain kiinni silloin kun ei pitäisi. Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia kuljetinkatteita, kuormakytkimiä ja pyöriviä liittimiä.

Hyödyt

Kuljetin- ja modernisaatioratkaisumme.

Tehokkuus

Pitkät huoltovälit, luotettavat laitteet.

Nopeus

Nopea huolto, lyhyet seisokit.

SÄÄSTÖT

Pitkä kesto ja toimintavarmuus tuo säästöjä.

RÄÄTÄLÖINTI

Ratkaisu löytyy jokaiseen kohteeseen