Tehoa tuotantoosi

Nosta koneittesi käyttöastetta ja käytettävyyttä sekä vähennä kunnossapitoon vaadittua aikaa. 

Materiaalinkäsittelyn Ammattilaiset

Kaivos- ja terästeollisuuden syväosaaminen

Olemme erikoistuneet materiaalin käsittelyyn ja olemme parhaimmillamme ympäristössä, jossa käsitellään isoja kiviä, suuria materiaalimääriä, erittäin pölyisiä, aggressiivisia tai muutoin hankalia materiaaleja. Olemme vuosia auttaneet kaivos- ja terästeollisuuden yrityksiä tehostamaan tuotantoaan ja kartuttaneet samalla syvää tietotaitoa, jota et löydä muualta.

Ongelmanratkaisijat

Emme pelkää liata käsiämme

Me toimimme ongelman ratkaisijoina. Kartoittamme tuotannon haasteet huomioiden asiakkaan kunnossapito- ja tuotantohenkilöstön kokemukset. Likaamme itsemme heti projektin alussa, siirrymme siitä suunnittelupöydän ääreen ratkaisemaan ongelman ja palaamme asennuspaikalle. Joka kerta opimme jotain uutta asiakkaidemme materiaalin käyttäytymisestä.

Valitse Sysi

Kuusi syytä valita meidät projektiisi.

Näkemys

Kaivamme tuotanto-ongelmien juurisyyt esiin ja tarjoamme poikkeuksellisen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Pyrimme ymmärtämään asiakkaittemme tuotantoa niin syvällisesti, että tulemme heille korvaamattomiksi.

Erikoistuminen

Ymmärrämme syvällisesti eri materiaaleja ja keskitymme kaivos- ja terästeollisuuden materiaalien käsittelyyn. Haluamme aina oppia mahdollisimman paljon kohteesta, jotta voimme räätälöidä optimaalisen ratkaisun asiakkaan ongelmaan.

Kädet saveen

Laitamme ”kädet saveen” ja tulemme henkilökohtaisesti paikalle – nostotornin huipulle tai kaivoksen syövereihin. Uskomme, että kohteessa vietetty aika ja asennuskokemukset ovat paras pohja tuotekehitykselle.

Dokumentaatio

Asiakas saa meiltä aina projektin piirrustukset ja käyttöohjeet, mikä auttaa ylläpitämään erikoislaitteita pitkälle tulevaisuuteen. Emme jätä sinua yksin vaan autamme maksimoimaan sijoituksesta saamasi lisäarvon.

SITOUTUMINEN

Sitoudumme pitkällä tähtäimellä asiakkaidemme ongelmiin, emmekä anna periksi. Katsomme isompaa kuvaa ja välillä ratkaisemme ongelmia, joista et edes ollut tietoinen. Siksi asiakkaamme palaavat luoksemme yhä uudelleen.

Ketteryys

Aikataulussa pysyminen on meille itsestäänselvyys. Ison varastomme ja joustavan toimintatapamme ansiosta löydämme ratkaisut ongelmaasi parhaimmillaan päivissä, ei kuukausissa.

Tiimi

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sysi.fi

Petteri Viinanen

Toimitusjohtaja

Perustin Sysi Oy:n vuonna 2010 työskenneltyäni reilut 15-vuotta eri yrityksissä niin Suomessa kuin Saksassakin. Projektit, niiden hallinta sekä suunnittelu ovat aina olleet kotikenttää, ja kentällä asennuksissa on pakko saada olla välillä mukana. Yli 10 vuoden kokemus eri materiaaleista ja 30 vuoden kokemus koneenrakennuksesta antaa koneenrakennuksen DI:lle hyvät työkalut löytää parhaat ratkaisut ja tehostaa järjestelmien käyttöastetta.

Teppo Lehtinen

Myyntijohtaja

Tulin osakkaaksi 2013 työskenneltyäni eri teollisuuden alojen palveluksessa Suomessa ja Kiinassa. Kuljetinten toiminnan parantaminen, seulonnan ongelmien ratkonta ja kulutussuojaus ovat asiat, joissa tuotan vahvaa lisäarvoa asiakkaille. Materiaalitekniikan hyvä tuntemus, kohteissa vietetyt tunnit ja laaja yhteistyökumppanien verkosto antaa tähän hommaan hyvät edellytykset.

Jyrki Partanen

Projekti-insinööri

Aloitin Sysillä keväällä 2022 työskenneltyäni 20 vuotta satamaympäristössä merikonttien parissa. Projektien suunnittelu, hallinta ja läpivienti tekemisen meiningillä luo hyvän ilmapiirin kehittää asioita. Vahvasti käytännönläheinen toimintatapani, laaja työkokemus ja uuden oppimisen halu ajaa eteenpäin. Tarvittaessa likaan käteni hartioita myöten, joten kentällä opitut asiat tuovat hyvän lisän tulevien projektien suunnitteluun.
0
Liikevaihto
0
Erikoismiestä
0
Jo vuodesta