Hihnakuljettimet

Hihnakuljettimien merkitys massatavaran käsittelyssä kasvaa vuosi vuodelta.

Massatavaran käsittelyssä suunnittelemme ja rakennamme kuljetinjärjestelmät yhdessä Saksalaisen Maschinenfabrik Hese:n kanssa.

Hesen yli 100 vuoden kokemus maanalaisista ja maan päälisistä kuljettimista on luonut erittäin kattavan pohjan myös uusille ratkaisuille.

Kuljettimien mitoitus perustuu normien lisäksi pitkään kokemukseen ja aktiiviseen yhteistyöhön kaivosten, terästehtaiden ja voimalaitosten kanssa.

Ratkaisut ovat aina räätälöityjä asiakkaan tarpeisiin, mutta perus rakenteet usein löytyvät uudestaan ja uudestaan joka projektissa. Vuosia testatut ja edelleen parannellut ratkaisut täyttävät korkeimmatkin käytettävyyden vaatimukset ja pitävät käyttökustannukset alhaalla.

Rakenteiden tukevuus, hihnan oikea ohjaus syöttö- ja ohjauskohdissa sekä purkukohtien oikea suunnittelu takaavat tehokkaan ja kestävän ratkaisun suurillekin materiaalimäärille.

Perusratkaisuiden lisäksi kuljettimiin voidaan tarpeen mukaan tehdä mutkia, kaksisuuntaisia, teleskooppisia, kääntyviä… mitä erilaisimpia vaihtoehtoja.

Ja pohjoismaiden olosuhteisiin kuljettimien suojaus hoidetaan erilaisilla katteilla, joko kattaen koko kuljetin tai suojaamalla vain materiaali itse. [button text=”katso tarjolla olevat komponentit ratkaisuhallintaan” link=”/components-and-solutions/” style=”default” size=”normal” target=”_self” display=”inline” icon=”no”]