Skip to content

Sysi kehittää hihnakuljetinten käytettävyyttä

Jaa tämä

Share on twitter
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Covid 19 -pandemian aikana matkustaminen on ollut vähäistä, joten olemme käyttäneet aikamme uusien tuotteiden kehitykseen. Lähtökohtana kehitykselle on aina tarjota asiakkaillemme lisää toimintavarmuutta, nopeampia huoltoja ja tehokkaampia ratkaisuja.

Viimeisen vuoden aikana olemme miettineet niin kuljetinten modernisointeja kuin uusienkin kuljetinten asennuksia ja kehittäneet uusia ratkaisuja. Jokainen kohde on luonnollisesti oma yksilönsä ja vakio-ratkaisut eivät koskaan ole sopivia. Silti kulutussuojauksen, huollettavuuden ja asennettavuuden tarpeet ovat pitkälti samoja ja samat perusratkaisut sopivat useimpiin kohteisiin.

Vahva halumme räätälöidä ja optimoida onnistuu nyt entistä paremmin. Tutustu kuljetin ja modernisaatioratkaisuihimme täällä.

Tilaa uutiskirje

Saat uutiset kätevästi sähköpostiisi.

Lisää uutisia

Uutiset

Uudet verkkosivut ja yritysilme

Haluamme erottua verkossa ja viestiä mieleenpainuvammin kuin kukaan alallamme Suomessa. Uskomme, että tämä kertoo siitä tinkimättömyydestä, jolla suhtaudumme työhömme: emme tyydy perusratkaisuihin, vaan haluamme optimoida parhaat mahdolliset ratkaisut kohteisiin.

Uutiset

Sysi ostaa Urajärven metalli OY:n

21.6.2021 tehdyssä yritysjärjestelyssä Sysi Oy on ostanut Urajärven Metalli Oy:n koko osakekannan. Urajäven Metalli Oy on yli 30 vuoden kokemuksen omaava vahvan konepajaosaamisen keskittymä.