Skip to content

Urajärven metalli ostaa Lapa Mixer Oy:n liiketoiminnan

Jaa tämä

18.10.2022 tehdyssä liiketoimintakaupassa Lapa Mixer -sekoittimien tuotanto ja varaosatoiminnot siirtyvät Urajärven Metalli Oy:lle. Sekoittimien suunnittelusta ja kehityksestä vastannut Kimmo Kopra jatkaa toimessaan Urajärven Metallin palveluksessa yhdessä Urajärven Metallin tuotannon ja muun suunnittelun kanssa.

Lapa Mixer on erityisesti betoniteollisuudessa tunnettu sekoitinvalmistaja, joka on toimittanut sekoittimia vuodesta 1949 alkaen, ja Urajärven Metalli on toimittanut sekoittimiin vuosia erilaisia osia. Nyt solmitulla kaupalla sekoittimien ja niiden varaosien kehitys, suunnittelu ja valmistus jatkuu Urajärven Metalli Oy:ssä.

Urajärven Metalli on vahvan konepajaosaamisen keskittymä, jolla on yli 30 vuoden kokemus keskiraskaasta koneenrakennuksesta. Sysi Oy:n ostettua Urajärven Metalli vuonna 2021, on tuote ja palvelutarjonta laajentunut merkittävästi erityisesti materiaalinkäsittelyn ratkaisuiden saralla.

Lapa Mixer -sekoittimien valmistus sopii erittäin hyvin Urajärven Metallin konekantaan ja osaamiseen. Yhteistyössä Risto Juvosen kanssa vuosien osaamista ja kokemusta siirretään uuteen organisaatioon, jotta asiakaskuntaa voidaan palvella entistä paremmin ja tuotteita kehittää edelleen.

Liiketoimintakaupan ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä suuremman valikoiman materiaalinkäsittelyn tuotteita ja palveluita sekoittimista kuljettimiin, seuloihin, syöttimiin ja seulontavälineisiin sekä kulumisen eston ratkaisuihin.

Risto Juvonen                                                                            
Toimitusjohtaja                                                                              
Lapa Mixer Oy                                                                   
+358 400 499 309                                                                      
risto.juvonen@lapamixer.com

Petteri Viinanen
Toimitusjohtaja                                                                           
Sysi Oy
+358 40 585 5485
petteri.viinanen@sysi.fi

Tilaa uutiskirje

Saat uutiset kätevästi sähköpostiisi.

Lisää uutisia

Uutiset

Uudet verkkosivut ja yritysilme

Haluamme erottua verkossa ja viestiä mieleenpainuvammin kuin kukaan alallamme Suomessa. Uskomme, että tämä kertoo siitä tinkimättömyydestä, jolla suhtaudumme työhömme: emme tyydy perusratkaisuihin, vaan haluamme optimoida parhaat mahdolliset ratkaisut kohteisiin.