Skip to content

Uudet verkkosivut ja yritysilme

Jaa tämä

Olemme työstäneet uusia verkkosivuja ja ilmettämme keväällä 2021 ja katselet nyt lopputulosta edessäsi. Tavoitteemme oli selkeät, käytettävät ja visuaalisesti näyttävät sivut, jotka tuovat erikoisosaamisemme entistä paremmin esille. Haluamme erottua verkossa ja viestiä mieleenpainuvammin kuin kukaan alallamme Suomessa. Uskomme, että tämä kertoo siitä tinkimättömyydestä, jolla suhtaudumme työhömme: emme tyydy perusratkaisuihin, vaan haluamme optimoida parhaat mahdolliset ratkaisut kohteisiin. Verkkosivujen ja yritysilmeen suunnittelusta vastasi Sometek.

Logo ja viestinnän kärjet

Sometekin avustuksella terävöitimme viestintämme kärkiä. Uusi taglinemme ”boosting uptime” kiteyttää sen lisäarvon, mitä tarjoamme asiakkaillemme: vähemmän huoltokatkoja ja luotettavammin toimivat laitteet. Minimalistinen ja tyylikäs logo toimii tehokkaasti eri yhteyksissä.

Myös erikoisosaamisemme on nyt selkeämmin esillä yritys -sivulla. Olemme pitkälle erikoistuneet ja saaneet poikkeuksen runsaasti kokemusta kaivos- terästeollisuuden materiaalinkäsittelystä. Kutsummekin itseämme ”materiaalinkäsittelyn erikoismiehiksi”. Me emme pelkää liata käsiämme ja tulemme vaikka kaivoskuilun pohjalle tai nostotornin huipulle ratkaisemaan asiakkaidemme tuotannon haasteet. Kuvamaailma heijastelee tätä asennetta ja siinä sukelletaan kaivosten ja tuotantolaitosten syövereihin.

Tuotteet ja referenssit

Tuotteet -osiota on laajennettu merkittävästi ja tuotevalikoimamme on entistä kattavammin esillä. Tuoteryhmät on jaoteltu omiksi pääsivuikseen ja yksittäisiä tuotteita on nyt monin verroin enemmän esillä kuin aiemmin.

Referenssi-caset ovat täysin uusi osio, jossa tuomme esiin yksittäisiä asiakasprojekteja. Niiden avulla asiakas voi hahmottaa helpommin projekteihimme kuuluvaa ongelmanratkaisua ja asiakaskohtaista räätälöintiä. Jokaisen asiakkaan haasteet ovat yksilöllisiä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten teidän tuotantoanne voidaan tehostaa.

Tilaa uutiskirje

Saat uutiset kätevästi sähköpostiisi.

Lisää uutisia

Uutiset

Uudet verkkosivut ja yritysilme

Haluamme erottua verkossa ja viestiä mieleenpainuvammin kuin kukaan alallamme Suomessa. Uskomme, että tämä kertoo siitä tinkimättömyydestä, jolla suhtaudumme työhömme: emme tyydy perusratkaisuihin, vaan haluamme optimoida parhaat mahdolliset ratkaisut kohteisiin.